Detailhandel

Afbeelding bij Detailhandel

In de detailhandel heeft u vaak rond de feestdagen te maken met drukke periodes, maar ook minder drukke periodes tijdens bijvoorbeeld de zomervakantie. 

U, als ondernemer moet hier op inspelen. Dit kan door middel van flexibel personeel. Zo kunt u uw medewerkers inzetten wanneer u ze nodig heeft en zit u niet vast aan contracten als het even rustiger is in uw bedrijf. Nog een voordeel: via Koers Oost Payroll kunt u uw personeel tot 3 jaar flexibele contracten aan bieden. 

Bij ziekte van uw personeel loopt u tegen kosten aan waar u niet op zit te wachten. Bij Koers Oost Payroll bent u verzekerd tegen dit risico: ook wanneer een payrollmedewerker ziek is, betalen wij deze persoon uit. 

Kortom, u kunt uw personeel inzetten zoals u gewend bent en Koers Oost Payroll regelt de rest. Koers Oost Payroll zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantie geld en het afdragen van de premies. 

Voordelen: 
-    Payroll kan binnen één dag geregeld worden;
-    Geen omkijken naar de regels omtrent het inzetten van personeel, de uitbetaling hiervan en de arbeidsrechtelijke risico’s.