Payroll MKB

Ook in het MKB kan payroll een uitkomst zijn. Uw medewerkers kunt u dan flexibel inzetten, terwijl u zich kunt concentreren op datgene waar u goed in bent: in het ondernemen. Met Koers Oost payroll voor het MKB gaat u een samenwerking aan met een betrouwbare partner in wereld van payrolling, Voor één medewerker, of voor meerdere werknemers, voor vervanging tijdens ziekte of voor zwangerschapsverlof, payroll MKB is er voor elk midden- en kleinbedrijf. Ook werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt kunt u op de payroll van Koers Oost Payroll zetten.

Over payroll MKB van Koers Oost

Door payrolling geeft u uw administratieve taken uit handen. Ook het formele werkgeverschap laat u los. Uw personeel neemt u gewoon in dienst zoals u dat gewend bent, u werkt zoals altijd met hen, maar u bent niet meer de formele werkgever. Koers Oost Payroll MKB is de formele werkgever. Wij regelen de salarisadministratie, wij dragen het risico op doorbetaling bij ziekte. Hiermee vermindert u uw administratieve last, en kunt u zich weer concentreren op uw kerntaak. Naar de salarisadministratie heeft u geen omkijken meer.

Voordelen payroll MKB

Voor de werkgever zijn de voordelen van payroll in het MKB als volgt samen te vatten:

 • Minder administratie
 • Daardoor een tijds- en een kostenbesparing
 • Flexibiliteit in uw medewerkersbestand
 • Door het opgeven van het formele werkgeverschap: minder ondernemersrisico’s
 • Ontzorging

U kunt dus altijd snel een werknemer aannemen, zoals u dat voorheen deed. Voor tijdelijk of voor vast, maar de salarisadministratie, de risico’s en het formele werkgeverschap liggen niet meer in uw handen.

Koers Oost Payroll maakt gebruik van de NBBU-Cao: zowel flexibele vormen van payroll als contracten op basis van payroll zijn mogelijk. U kunt uw medewerkers inzetten wanneer het druk is; wanneer het rustig is, u zit niet vast aan contracten. Via Koers Oost Payroll kunt u uw personeel tot 5,5 jaar flexibele contracten aanbieden. Koers Oost Payroll regelt de arbeidsovereenkomsten, de tijdige loonbetaling, vakantiegeld, vakantiedagen en het afdragen van premies.

Ook voor de werknemer zijn er tal van voordelen:

 • Wekelijks of 4-wekelijkse loonbetaling
 • Risico’s zijn verzekerd: doorbetaling bij ziekte
 • Eenvoudige digitale urenregistratie
 • Op werkdagen kunt u vragen stellen via 0548 – 74 50 16
 • Reserveringen voor feestdagen en kort verzuim
 • Vakantiedagen en vakantiegeld reserveren
 • Pensioensopbouw, vanaf 26 gewerkte weken in dienst

Bij Koers Oost Payroll maken wij gebruik van E-uur, een eenvoudige digitale urenregistratie om de gewerkte uren door te geven.

Wij zijn de betrouwbare zakenpartner voor uw MKB-bedrijf

We zijn gecertificeerd met  het SNA-keurmerk (van: Stichting Normering Arbeid, zie: www.normeringarbeid.nl). We gebruiken de gedragscode van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) en we handelen ernaar. We vormen voor u een betrouwbare zakenpartner.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen over payroll voor het MKB, of u kunt eenvoudig contact met ons opnemen. Belt u hiervoor met 0548 – 75 50 16. Wilt u zelf langskomen en alles persoonlijk bespreken? We zijn gevestigd in Enter, Oldenzaal, Rijssen en Zutphen.

 

Informatie aanvragen