Payroll bureau

Payrolling betekent dat een bedrijf de verantwoordelijkheid voor het werkgeverschap uit handen geeft, zodat het personeel in dienst komt bij een payrollonderneming. Het kan dan gaan om bestaand personeel, of nieuw aan te nemen personeel. Ook administratieve aangelegenheden als de salarisadministratie en -betalingen, het contractbeheer, de afdracht van sociale premies en de pensioenen, alle verantwoordelijkheid hiervoor komt bij de payrollonderneming te liggen.

Wat kan payroll bureau Koers Oost voor u betekenen?

Steeds meer bureaus en bedrijven kiezen voor de payrollservice van Koers Oost. Als u personeel in dienst neemt, dan draagt u een grote verantwoordelijkheid. Via payroll bureau Koers Oost geeft u het formele werkgeverschap uit handen: uw payrollmedewerker blijft gewoon bij u in dienst, maar u bent formeel niet meer zijn of haar werkgever. Ook het aannemen van personeel blijft precies hetzelfde zoals u dat gewend bent te doen.

Ook administratieve taken worden bij payroll uit uw handen genomen. De salarisadministratie, de verschillende lonen uitbetalen, de zorg voor een tijdige uitbetaling, dit alles is de verantwoordelijkheid van Payroll bureau Koers Oost.

Ook tijdelijk personeel kunt u snel inhuren bij vervanging voor ziekte of zwangerschapsverlof. U kunt hen tijdelijk aannemen. Voor meer informatie: gebruikt u ons digitale aanvraagformulier, en we nemen binnen één werkdag contact met u op.

De kosten voor het inschakelen van payroll bureau Koers Oost

Koers Oost werkt met tevoren vastgestelde uurtarieven. U weet dus precies waar u aan toe bent. Onze facturen worden per periode, of per week verstuurd. Zo houdt u overzicht in uw kosten: per week, per periode, of per project. De kosten voor het inzetten van payroll voor uw medewerkers zijn afhankelijk van diverse factoren:

 • De functie van uw medewerker
 • Het aantal dienstjaren van uw medewerker
 • Het bruto uurloon
 • Het aantal uur per werkweek

Wilt u meer weten over de kosten van payroll bureau van Koers Oost? Neemt u alstublieft contact op met onze deskundigen! Zij kunnen u helpen, en richten zich op uw specifieke situatie. Gebruikt u voor het contact het digitale aanvraagformulier, of belt u met 0548 – 74 50 16.

Nog niet overtuigd? Bekijk de voordelen van ons Payroll bureau

Koers Oost Payroll bureau biedt u vele voordelen. Hieronder volgt een overzicht:

 • U heeft minder administratie; wij nemen u de personeelsadministratie uit handen.
 • U kunt werknemers flexibel aannemen: in plaats van voor 2 jaar, kunt u hen maximaal voor 5,5 jaar flexibele contracten aanbieden.
 • Koers Oost wordt bij Payroll bureau de formele werkgever; hiermee nemen wij een deel van de risico’s over.
 • We zorgen voor alle zaken rondom de payroll bureaumedewerker: van salarisverwerking tot ziekteverzuim.
 • We hebben altijd persoonlijk contact met u. We komen graag bij u langs, om het een en ander met u door te nemen.
 • Koers Oost Payroll staat garant voor een betrouwbare administratie en de tijdige uitbetaling van salarissen. U kunt vertrouwen op ons team, wij helpen u graag verder.
 • We hebben vier vestigingen: in Enter, Rijssen, Oldenzaal en Zutphen. We staan ook altijd telefonisch voor u klaar, zodat wij u dan direct van dienst kunnen zijn.

Het team van Koers Oost Payroll bestaat uit deskundigen, elk met hun eigen deskundigheid en capaciteiten. Payroll Bureau hoort daar ook bij. Stelt u uw vraag aan onze experts, wij helpen u graag verder!

 

Informatie aanvragen