Payroll bedrijf

Steeds meer bedrijven kiezen voor de payrollservices van Koers Oost Payroll vanwege de vele voordelen. Personeel in dienst hebben is een risico. Via Payroll bedrijf Koers Oost geeft u uw formele werkgeverschap, en allerlei administratieve taken, uit handen. Payroll bedrijf Koerst Oost is actief in allerlei branches en voor vele soorten bedrijven: in de schoonmaak, in de telecom, schilders, de metaal, de horeca, Bakkers, dakdekkers en ook voor ZZP’ers en freelancers. Bent u werkzaam in een andere branche? Neemt u dan gerust even contact op!

Waarom kiest u voor payroll bedrijf Koers Oost?

U neemt uw eigen mensen aan, zoals u gewend bent. U werkt met hen, zoals u gewend bent. Alleen heeft u geen last meer van de administratieve rompslomp: waaronder bijvoorbeeld de salarisadministratie. Ook bent u niet meer formeel de werkgever van de payrollmedewerker. U bent wel zijn of haar werkgever, maar het juridische werkgeverschap ligt bij Payroll bedrijf Koers Oost. En bij ziekte van uw werknemer draagt Koers Oost Payroll het risico op doorbetaling. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

De voordelen van Payroll bedrijf Koers Oost:

  • Kostenbesparing. We bespreken vooraf met u de uurtarieven.
  • Risico’s verminderen. Koers Oost is de formele werkgever van uw payrollmedewerker; een deel van de risico’s is daarmee voor ons.
  • Minder administratie. We nemen u de personeelsadministratie uit handen en zorgen voor overzicht. U ontvangt alleen een factuur voor onze diensten.
  • Payroll bedrijf Koers Oost verzorgt alles rondom uw payrollmedewerker: van salarisverwerking tot ziekteverzuim.
  • Wij zijn uw betrouwbare zakenpartner. We hebben een efficiënte administratie en we dragen de verantwoordelijkheid voor de tijdige uitbetaling van de wekelijkse salarissen.
  • Wij helpen u altijd persoonlijk. Wij komen graag bij u langs om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.
  • We hebben vier vestigingen: in Enter, Rijssen, Oldenzaal en Zutphen. Bovendien kunt u ons altijd telefonisch uw vragen stellen, zodat we u direct kunnen helpen met uw vragen over payroll bedrijf.
  • En we zijn deskundigen, elk op ons eigen gebied, met onze eigen capaciteiten en specialisaties. Heeft u vragen? Onze experts helpen u graag verder.
     

Geschikt voor regulier-  en tijdelijk personeel!

Ook voor uw bestaande personeel is het voordelig om over te stappen op payroll. Profiteer van meer flexibiliteit, minder zorgen en risicio’s en ervaar het gemak van payroll bedrijf Koers Oost!

Graag meer informatie ontvangen? Vraag direct een offerte aan!

De procedure om payrolling in te schakelen is snel en simpel. Alle mogelijkheden kunt u met ons bespreken. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen een werkdag uw offerte op maat!

 

Informatie aanvragen