ZZP & Payroll

Wat kan payrolling betekenen voor u als ZZP’er? Payroll en ZZP is een uitstekende combinatie! Geen gedoe met facturen, minder administratie, en meer gemak. Koers Oost Payroll voor ZZP'ers verzorgt de loonverwerking, op tijd en betrouwbaar. Ook de loonbelasting en sociale premies worden verzorgd door Koers Oost Payroll. Zo kunt u zich blijven richten op dat waar u goed in bent.

Waarom als ZZP’er kiezen voor payroll?

Profiteer als ZZP’er en geniet van de voordelen van een medewerker in loondienst, waaronder de sociale verzekeringen. U bent dan verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid, ziekte en werkeloosheid. Koers Oost Payroll kan u helemaal ontzorgen, want we nemen ook de administratieve taken over. Desgewenst kan Koers Oost ook het debiteurenbeheer van u overnemen. Als dat goed geregeld is, dan houdt u tijd over om te doen waar u goed in bent. Zo hoeft u geen energie te verspillen aan zaken waar u helemaal geen tijd voor heeft. En u kunt zich voor de volle 100 procent richten op uw werk.

Hoe werkt payrollen als ZZP’er?

Als ZZP’er maakt u zelf de afspraken over de opdracht en wat u wilt verdienen. Daarna neemt Koers Oost Payroll het van u over. Wij regelen de administratie, de facturatie en we betalen het afgesproken loon uit, per week of per vier weken. U kunt volledig vertrouwen op Koers Oost Payroll. Voor meer informatie, neemt u contact met ons op. U kunt ons bereiken op info@koersoostpayroll.nl, of op 0548 – 50 74 16.

Alle voordelen van payrollen als ZZP’er op een rij

Een overzicht van de vele voordelen voor ZZP’ers:

  • Geen debiteurenbeheer
  • Geen administratieve lasten
  • Zo kunt u zich focussen op uw werk
  • Ontzorging
  • Pensioenopbouw
  • Wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling
  • Geen VAR-verklaring of modelovereenkomst belastingdienst

Ook voor midden- en kleinbedrijf is payroll een uitstekende optie! Neemt u gerust even contact op met onze specialisten.
U kunt contact met ons opnemen via de bovenstaande mogelijkheden, mail of telefoon. Of u kunt een offerte aanvragen via de onderstaande knop.

 

Informatie aanvragen